maandag 26 januari 2009

Bureaustoel Deel 2

13.02u - De kotgenoot laat weer al zijn rommel achter, maakt nog wat flauwe mopjes en is weg. Maar goed dat die niet nog even op mij kwam zitten om een scheet te laten. Dat is echt ne stinkbeer! (grapje he Ward)

13.06u - Tijd voor nog een tas koffie. Nu gaat hij er toch wel over. Hij heeft tegenwoordig een thermoskan. Uit de Aldi. Cheap ass.

13.09u - Bubbleget.

13.20u - Wikipedia. Naar het schijnt kun je op Wikipedia blijven doorklikken en lees je zo allerlei interessante dingen en uiteindelijk ben je niet meer bezig met hetgeen waar je oorspronkelijk mee bezig was. Thank you Captain Obvious! (Hier is misschien enige uitleg vereist: Op een keer was er op de radio een madam die het nodig vond om voor heel Vlaanderen uit te leggen wat Wikipedia was. Niet verduidelijkend? Laat ook maar...)

14.32u - Verdomde sudoku!

14.46u - Eureka! Die 9 moest een 6 zijn.

14.50u - Ik verveel me.

14.56u - Godverdomme kerel, zit nu eens een keer stil!

15.02u - Dude, ik haat die vinyl vloeren he. Daar valt niet op te rijden. En soms ligt er dan een of andere kabel op de vloer en dan wilt meneer daar toch per sé over rijden. Dat gaat natuurlijk niet van de eerste keer, want die kabel rolt dan eerst zo een beetje mee en raakt dan vast te zitten onder de beschermingskapjes van mijn wielen, wat trouwens zeer doet, dedju! Dan moet hij zo wat op en neer rijden om dan plots met een grote versnelling de hindernis te nemen.
Ik helemaal door elkaar geschud en nog maar met één wiel over de kabel. Nog 4 te gaan. Na nog 2 geeft hij het op en legt hij de kabel aan de kant. Fok!

15.08u - Hij begint weer wat rond te lopen. Hij neemt zijn elektrische gitaar en speelt een paar supervette en keimoeilijke solo's alsof het niks is. Zwaar respect. Het schijnt dat heel de straat dat kan horen. Maar dat vindt hij natuurlijk niet erg. Stoefer!

15.15u - Prison break. Waarom moet die Michael Scofield toch altijd zo stoer praten? We get it, you're a bad boy. Het eerste seizoen vond ik nog wel vet, met die tattoos en al. Maar toen waren ze uit het gevang. Hoera het is gelukt! Nee hoor, het is veel gemakkelijker om met dezelfde acteurs een sucky vervolg te maken dan om iets nieuw en deftig te maken.
Can't blame 'em.
Wat wel keihard zuigt is dat ze een seizoen altijd laten eindigen met een cliffhanger van jewelste, om er dan een megalame antwoord op te geven. Dat blijft niet pakken hoor.

16.03u - Hij begint via MSN al regelingen te treffen voor het avondeten. Eet voor één keer eens geen boecht, ALSTUBLIEFT! Ik kan me zo'n MSN-gesprek al perfect voorstellen:
Hij: What Foods? (Ze vinden het dan leuk om crappy Engels te typen)
Den Andere: Pizza, friet, kebab, alma?
Hij: dunno joe tel mie
Den Andere: Onur is altijd goe! (Onur is een zeer sympathieke kebabzaak in de Tiensestraat waar ze ook pizza hebben. Grote pizza + gratis cola. Ze weten eigenlijk niet zeker of de man zelf ook Onur heet, maar daar gaan ze wel van uit. Bij den Onur staat er altijd gekke Oosterse muziek op. Ze vermoeden dat hij een Pakistaan is, maar ook daar zijn ze niet zeker van. Ze komen er nu wel al 3 jaar, maar ze kennen de man eigenlijk niet zo goed. Hij is wel altijd vriendelijk. En de kebab is er goed.)
Hij: Onur is goooooooooood
Hij: pak maar 6 o klok
Den Andere: okay
Den Andere: gay!
Hij: wa zijde gij?
Hij: dju da werkt ni op msn
Den Andere: ur gay!
enz...

16.15u - Toch maar een film kijken blijkbaar. Hopelijk gaat hij in de zetel zitten. Ik begin toch wel wat last te krijgen aan de rug. Kijk he, ik vind het goed en wel dat hij tijdens de examens heel de dag op mij gaat zitten, zolang het om te studeren is. Maar voor films heeft ie een zetel he zeg.
Ok, zetel it is.

16.17u - The Rocker! Met Dwight uit The Office! Fokking geniaal!

18.00u - Altijd op tijd die vrienden van hem. Iemand stormt de trap op. Hij heeft een stick van 16 Gb. He's so awesome! De stick staat natuurlijk vol virussen, verzameld op geïnfecteerde Windows computers. Meneer weet gelukkig wel beter en gebruikt sinds jaar en dag Ubuntu. Met een simpele druk op de delete knop verwijdert hij de virussen. Zo gaat dat in Linux. Antivirus software? Niet als je weet waarvoor de delete knop dient! Goed gedaan!


Einde deel 2

2 opmerkingen: