dinsdag 31 januari 2012

Een front!


Vrij recent is er in mijn leven een nieuwe liefde verschenen. Zij heeft mijn hart doen smelten door met het initiatief op de proppen te komen een front op te richten tegen iets wat ook mij toevallig mateloos irriteerde.
Voorlopig telt ons front nog maar een beperkt aantal leden, maar ik ben er zeker van dat dat aantal alleen nog kan groeien.
Ons front heet:
"Front tegen mensen die met hun GSM staan te filmen tijdens een optreden"
Er is namelijk een heel aantal redenen om dat NIET te doen.
1. Ge blokkeert mijn zicht, piemel!
2. Ge verpest de lichtshow met uw tweehonderdduizend inch en vijfhonderd candela scherm!
3. Dat geluid gaat toch op geen kloten trekken! En als dat wel op kloten trekt, dan gade nog niks horen want kloten maken geen geluid!
4. Voor wat komt gij eigenlijk naar dat optreden, om zelf naar de band te kijken of om later veel views te krijgen op uw Youtube channel?
5. In te plaats van te staan filmen zoude beter eens een danske placeren, EMO!
6. Niemand wilt uw stom filmke zien, hansworst!

't Is toch waar zeker.
Alleszins, vanaf nu is het dus toegelaten, zelfs aangeraden, om dergelijke mensen een pak slaag te geven. Ons front is momenteel op zoek naar sponsors om onze leden te voorzien van compacte wapens en agressieve vechtopleidingen.

We zijn nu ook actief op Facebook!

Dan is er nog een praktijk waar ik graag paal en perk aan zou willen stellen:
Het over de middag poetsen van de tanden in de toiletten op het werk.
Komaan zeg.
Toiletten dienen om te piesen en te kakken, niet om uw tanden te poetsen, INDRINGER! Hoe kunnen de mensen nu rustig een kakske laten plonsen als er naast hen een hygiƫnefreak zijn tong staat te schrobben?
En ge moet zo niet kijken van: "Ge moet zo niet kijken" als ik zo naar u kijk terwijl gij uw tanden aan het poetsen zijt in de WC. Ik kijk zoals ik wil en wat gij doet is ABNORMAAL, kwast!
Koopt toch gewoon een pakske kauwgom als uw bek stinkt, zoals iedereen.

4 opmerkingen:

  1. Ik stuur u direct 5 boksbeugels lidgeld.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Op mij niet van toepassing want ik ga nooit (meer) naar optredens maar na dit gelezen te hebben zit ik te schaterlachen achter mijn laptop.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @ Anoniem: Dat is al meer dan we leden hebben, danku!
    @ Daily stuff: Alles staat tegenwoordig toch op youtube :) en merci!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Zijn 2 katana's,8 messen,3 bijlen,2 kruisbogen en een stuk of 8 luchtdrukgeweren genoeg als lidgeld? En dan zou ik er noeg iets aan willen toevoegen: Aan al die idioten da bijvoorbeeld 'ee,oo' zitten te roepen op concerten of festivals, als da is om aandacht te zoeken, koopt u dan een marsupilamipakske en ga na een flikkebureau den idioot uithange, dan krijgt ge misschien zelfs een gratis hotelkamer :) en als ge te zat zijt om te lope probeert dan ni erges ne velo te pikke want dan ga et al helemaal verkeerd... Grtzz :)

    BeantwoordenVerwijderen